Помогни ми със нашите ръце
отново мост да построим
Ще си отиде хубавото време
и ще започне буря да трещи.
Поройните води ще ни догонят,
брега далече ли е погледни.
там мостът някъде стои.
Нали с ръцете си го съградихме –
от мътната вода да ни спаси.
© Елена Бързева Todos los derechos reservados