* * *
Все още мога да вляза
в старите дънки
и в старите мисли.
По-удобно е
и по-безопасно.
Макар че отдавна трябваше
да ги оставя до контейнера
за оня щастлив човек
на когото всъщност
принадлежат вече.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Поздрав и приятен ден!