bTV: Понеделник - петък, 22.30
Чалга след чалга. Мерак до мерак.
Стъпкахме прага! Без свян и до крак!
Радост - без радост. Пошли слова.
Несбъдната Младост. Ранени Сърца.
Искаш, не искаш - дават ти... бол.
Казват ти: “Рушкай! Насичай! На кол!!!”
Няма: "Не искам!" Няма: "Не Знам!"
Смеят се всички. Тъпи сме! Знам.
Вчера - с галоша. Днеска - в разкош.
Плачат с Гавроша. Цедят те до грош.
От Бедността ни правят пари.
Държат ни прави... Духай! (Встрани!)
Балкански нрави. Жарко гори...
За Младостта ни - жалко! Нали?
Налиии!!!
07 юли 2001, Бургас
© Симеон Дончев Todos los derechos reservados