11 dic 2009, 10:13

Буден 

  Poesía » Otra
1133 0 2

Късно е, но аз отново съм буден,

буден, както мечтите не спят.

Явно изгрева ще посрещна буден,

така, както всички надежди таят!

 

Слънцето изгрява, а аз не мога да спя,

опитвам се да преосмисля всичко,

да разбера защо все още тук стоя,

а не бягам така, както правят всички!

 

С крачки бързи пристига нощта,

но мислите ми летят пред нея,

и тази нощ тя няма да бъде сама,

защото отново аз оставам с нея!

 

Късно е, но аз отново съм буден,

буден, както мечтите не спят.

Явно изгрева ще посрещна буден,

така, както всички надежди таят!

© Димитър Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??