Коя чаках буден по цели нощи,
повтаряйки тези думи на глас:
„За теб последно мислех снощи
и вече няма нищо между нас.”
Взимах лекарства за спокоен сън
и все пак заспивах много трудно,
отварях очите си при всеки звън
и исках в съня сърцето да е будно.
© Никица Христов Todos los derechos reservados