1 nov 2024, 12:18

Будител ♡☆♡ 

  Poesía » Otra
49 0 0

Децата са нашите будители!

Те от край време са най-мъдрите ни учители!

 

Вместо тях да възпитаваме, себе си трябва повече да изкусуряваме.

 

Децата най-верните другари, най-будните мъдреци - те даряват ни неизбужни тревоги и най-светли дни.

 

Будител най-голям е всяко дете! 

Революция в живота сътворява и с огромна палитра от чувства и емоции го дарява.

© Симона Господинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??