БУДНА КОМА
Ти забрави роден край –
нашия щастлив колай…
Ти забрави тоз завет –
бащиний добър съвет –
да опазим родна стряха,
где дедите ни живяха,
за да бъдем ний съвет
в благоденстващ новий свет…
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados