Не изричай
тъй душевното "Обичам",
ако си окован с верига,
ти не си човешка личност,
ти си кон с букаи...
Тази думичка привлича
да те притежават лично
за гасенето на онази жажда,
която всички ни обгражда,
а за препънка - следва те копито...
Тази думичка не казвай,
нека е в душата тайна,
да те грее в лунни нощи
и като еднорог среднощен
да препускаш без букаи...
© Валдемар Todos los derechos reservados
нека е в душата тайна,
да те грее в лунни нощи
и като еднорог среднощен
да препускаш без букаи...
!!!