За теб ще свия във букет
аз чувствата си светли.
Но как да ти го поднеса?
Ела да си го вземеш.
На устните ми ще намериш
уханното кокиче -
то ласкаво ще ти напомня
за младото момиче.
А скрито във сърцето нося
червена страстна роза -
да те опива с аромата
на обич дългокоса.
© Криси Todos los derechos reservados