Букетче от мечти
Любими мой!
Сега съм само трепет.
И вопъл,
и очакване,
и зов...
Предвкусвам
и го искам,
и усещам...
Звездите ще са наши тази нощ!
Ще дойдеш, знам.
(И двамата го искаме.)
Ще бъде повече и от любов.
Мигът на преоткритата ни истина,
към който съм вървяла
цял живот.
За теб ще се изнижа от годините.
Ще се налея – като райски плод.
Не ме щади.
Най-диво ме обичай
и с дива жажда ме превръщай в стон.
Сега тръгни към мене –
с капка лудост.
И пак до лудост нека да боли.
Обичам!
И за първи път съм влюбена.
Букетче от мечти ми донеси.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Извинявам се за закъснението и от все сърце благодаря.
В такова състояние съм, че всичко написано дотук ми се струва некачествено.
И вашите думи ми върнаха куража.
Бъдете здрави и щастливи!
С обич към всички тук!