5 nov 2008, 13:39

Бумеранг 

  Poesía » Civil
781 0 14
Животът умира.
     Поетапно издъхва.
          Сякаш е болен
                на "ти" със Смъртта...
                    Сърцето му спира.
                          После с дрибъл въздъхва...
                                Пулсът лениво изтласква кръвта...
Животът е старец...
     Побелял от издънки -
           криви пътеки
                към Правия път...
                     Летеше с "Баварец"..
                            Гъзарееше в дънки...
                                  Бе му море до коляно, Светът...
А днес е заседнал...
     Като пенис сред климакс...
           Даже да пишка
                 успява едва...
                      През толкоз морета,
                           бумерангово минал -
                                търси да кацне в калта... У дома...

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??