Ще се скрия, ще избягам
и бурята в мен ще я запазя.
За другите да бъде щастие,
болката сама ще изтърпя.
На лицето отново слагам
маската позната
и гордо вдигнала глава
по пътя към върха ще ходя.
Мираж оказа се любовта,
явно всеки търси само слава
и за това цената ще плати.
Виновна съм и го признавам,
пълна с грешки и грехове,
но ще си платя,обещавам,
за това, че държах се добре.
© Еленка Гишина Todos los derechos reservados