Бягай далече от мен -
ще страдаш някой ден.
Бягай далече от мен -
аз съм вихър студен.
Аз не вярвам в любовта,
за мене тя е лъжа.
Аз не вярвам в мечти -
те носят само сълзи.
Ако ме накараш да се влюбя,
няма да искам да те изгубя.
Ще те искам тук до мен
и да не ме оставяш нито ден...
Но невъзможно е това,
така че бягай ти сега,
дакато не е дошла любовта
в твоята нежна душа...
Не искам да те нараня -
знам, боли от любовта,
а ти заслужаваш жена,
която да те обича от душа!
© Джабула Todos los derechos reservados