Бягай от тука, Тъга...
Вземай със себе си Болката...
Ще опаковам и Сълзите ти...
Днес ми трябва само Усмивка...
Днес ми е нужна само Целувка...
Днес аз мечтая само за Слънчево Утро...
Днес аз копнея само за Слънчева Обич...
Те не са твои дружки, Тъга..
Тръгвай Тъга, нямаш място в Дома ми...
Идвай Любов, ще съм само твоя...
© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados
прекрасен стих, с много обич.