Две картини. Двеста цвята.
Две различни точици встрани.
Нежно цвете и неистов крясък...
Светещи секунди, от преди!
Звук от Нещо и звука на Нищо.
Изпарена капчица вода...
Вятър! Огън! Абсолютно всичко!
Пагубният удар в гърба!...
Две зенѝци. Двеста свята...
Две кафяви точици встрани...
Звук отминал. Шум в Гората.
Две затворени за теб очи!...
© Andriana Valkanova Todos los derechos reservados