Бях дете. Ти сякаш го забрави,
не прочете в очите ми страха,
да порасна грубо ме застави,
от дете да се превърна в жена.
Аз не бях жената на мечтите ти,
не умеех да съм сдържана и тиха.
Невинност не видя ли в очите ми,
те от тебе нищичко не скриха.
Бях дете и исках да ме учиш -
да обичам и да правя с теб любов.
Но такава не дочака да получиш
и потъна в този свят суров.
Бях дете, но вече съм голяма -
и на друг сърцето си ще дам.
За любов са нужни двама,
не ти желая нивга да си сам...
© Или Дадарова Todos los derechos reservados