Обичах искрено...
Имах мечти пропилени...
Получавах малко...
Давах много...
Търсех любовта...
Намирах болката...
Докосвах пламенно...
Изгарях в ръцете ти...
Желаех да бъда с теб...
Мечтаех само за теб...
Сънувах теб...
Копнях да бъда с теб...
Усещах топлината ти...
Тръпнех в ръцете ти...
Целувах жадно устните ти...
Живях за теб..
Чаках само теб...
Надявах се да бъда с теб...
Гонех мечти...
Достигнах до дъното...
Вярвах в теб...
Споделях колко влюбена бях в теб...
Летях в облаците...
Паднах от високо...
Плаках безутешно...
Загубих всичко..
Страдах много...
Сбогувах се с любовта...
Бях влюбена...
И ПАК ЩЕ БЪДА НЯКОЙ ДЕН!!
© ДяВоЛчЕ Todos los derechos reservados