ме будеше с целувка – друга спи.
Не знаеш, вречена е там любовна клетва.
Не може никой с нищо да я развали.
По устните и – моите целувки ще си спомняш,
а върху тялото и – моите извивки ще чертаеш.
Но в нейните очи ти няма да се стоплиш.
И кожата и като моята не ще ухае.
За тебе утрините ще са избавление,
че в нощите ти ще съм твоята стихия.
В молитва сутрин ще се молиш за спасение
от моята, най-бялата магия.
© Мая Попова Todos los derechos reservados