Тази нощ ще роди тишина.
Ще е бяла, безупречно бяла.
Само кръглата жълта луна
сякаш твоите песни запява...
Тази нощ ще роди тишина.
Ще запали звездица, която
ще е светлата диря, мига
на топлото ни къдрокосо лято.
Тази нощ ще роди тишина.
Във безупречно бяла одежда.
И в луната красиво така
белоцветните вишни се вглеждат.
Тази нощ ще роди... тишина.
Тази нощ на измамни надежди...
Ще е кратка и много добра –
мълчаливо към теб ще поглежда.
© Нели Todos los derechos reservados
прегръщам те, най-сърдечно..