Имам прекрасна бяла светлина,
която е като топка вътре в мен.
Тя излъчва лъчи на дължина
и прави живота ми прекрасен.
Светлината бавно ме обгръща
карайки ме да се чувствам чудно.
Истината като книга се разгръща
хармонията в мен е будна.
© Todos los derechos reservados