Когато заспивам, без тебе
По звездни пътища бродя
Посрещам истински жрици
С усмивка превръщам ги в птици.
От вятъра песен долавят
Долитат при мене в съня
Посоката своя забравят
Те чувстват... за тебе боля!
Когато заспивам до тебе
Аз жрица съм, бяла звезда
Притихнала, обич дарила
А птица преди съм била!
За Тебе! MI AMOR!
© Мария Николова Todos los derechos reservados
Поздравления!