9 jul 2007, 13:35

Бяло и черно 

  Poesía
776 0 1
Бяло и черно, такъв е света,
върти се на всички страни.
Измисля истории, а после руши
и малкото с труд изградено.
Така че когато започваш отново,
да мислиш поредния свят,
Помисли за бяло и черното ново -
Шах матът все още върви!

© Ивета Лъскова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??