Бяло пухче от сметана
със усмихнато лице,
със гласче като камбана -
сладко, слънчево дете.
Щом погледна го, забравям
всички грижи и тъга,
и сърцето ми се сгрява,
иде ми да полетя!
Господ явно ни дарява
с тези мънички слънца,
да зъгърбим и оставим
злобата и пошлостта.
© Валка Todos los derechos reservados