Ти си като лятно вино
Бяло
С много лед
Ти си чаршафите хладни през Август
Изпивам те
На терасата с изглед към брега
В прохладна стая на стар хотел
Докато чакам
Горещите минути на деня
Да отминат
© Натали П. Todos los derechos reservados
Пази се от алкохолизъм /това - шега/...