Как злокобно светът е замлъкнал
в глухите дебри на тайна закана.
Всеки привиква - не всеки се връща,
всеки лекува сам своята рана.
Някои ликуват, а някои не спят -
да затвориш очи тук голям е залогът.
Прегърнал гнетно окови, със жадни очи,
ням император сяда на трона.
15 юни 2013,
dark_winged
© Мирела Шопова Todos los derechos reservados