Гори във мене някакво желание,
расте в утробата ми капчица любов.
Две сърца в едно туптят,
две души в едно живеят.
Неволен трепет и дъхът ми спира.
Това е - Бъдещето в мен пулсира.
Момче или момиче, не искам аз да зная,
каквото Бог е отредил - това ще е накрая!
P.S. Вече имам две - момиче и момче!
© Славка Григорова Todos los derechos reservados