Бъди...
Бъди небе в пролетната утрин
в очи от нежността човешка,
бъди любов
и всеки миг към тебе ще се връщам.
Бъди сълза недоизплакана
в душата детска,
бъди смеха
в скритата усмивка на деня.
Бъди ми нежност -
открадната неразлюляна тишина,
бъди море
с горещи устни от обичане.
Бъди жена със жадни длани
в мислите на мъж,
бъди ми път,
изтичащ към безкрая.
Бъди и болка от едно прозрение
през огъня да минеш - да не изгориш,
бъди домът и щастието
на несбъднати мечти.
© Сис Todos los derechos reservados