4 oct 2007, 8:54

Бъди безкрайна 

  Poesía
2114 0 51
Не ме обичай. Просто съществувай.
Обичането остави на мен.
Не ме познавай и не ме сънувай.
Аз ще умирам вместо всеки ден.

Не ме очаквай. Просто ме събирай,
когато се пилея, полудял.
Бъди ми фар, а аз ще те намирам
и ще припламвам с теб, безкрайно цял.

Не ме събуждай. Просто се усмихвай
далече там във нечие легло.
А мойто утро светло ще притихва,
щастливо, че изобщо е било.

Не ме приспивай. Просто не затваряй
прозореца към моята луна.
Аз зная как подлунно да изгарям.
А ти бъди безкрайна. Тишина.

© Валентин Евстатиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??