Бъди багословена, че те има!
С усещане, че съм избран от Господ,
летях към тебе хиляди години -
да те намеря и да те докосна.
Бъди благословена, че те има!
Сега и океан да ни разделя,
преплувал бих го - в лято или в зима,
ще стигна жив до твоя бряг далечен.
Бъди благословена, че те има!
За мене си спасителният ручей,
открит случайно в мъртвата пустиня.
Ти, мой живот. И най-щастливо случване.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados