БЪДИ ДО МЕН
Аз искам ти да си до мен
и ден, и нощ, и зиме, лете!
Със поглед влюбен, озарен,
с любов протегнал си ръцете.
Аз искам все да си до мен -
във пек и зима белоснежна.
Да няма мег, да няма ден
без твоята усмивка нежна.
Аз искам все да си до мен -
в добро и в зло, във бури, хали.
И в най-щастливия ми ден,
и в нощите осиротели.
Бъди ти винаги до мен -
във труден миг и в добротата,
във слънчевия светъл ден.
Бъди ми враг на самотата!
Бъди ти винаги със мен,
не ме оставяй миг сама!
И аз във твоя труден ден,
със обич ще те наградя!
Така докрай, до сетен ден,
добър и нежен, в мене влюбен,
обичан и благословен,
бъди със мен - ти, мой възлюбен!
© Анка Келешева Todos los derechos reservados