Говориш за приятелство, а имаш ли такова?!
Описваш любовта, представяш я като отрова.
Изпитал ли си някога радост и тъга,
неведнъж да усетиш болка от любовта?!
Думите ти силни говорят за това,
но факт е, че си изпитал само една страна.
Не съди по опита си, че няма смисъл в любовта;
не съди по слухове, че приятелството е лъжа –
бъди себе си и открий сам това,
което карало е мнозина да повярват в любовта!
Говориш за приятелство и аз готова съм да бъда с теб,
да те накарам да почувстваш силата на своето сърце –
дай му само поле за изява,
покажи му, че няма живот без вяра.
Така смирено продължи по пътя, който си поел,
с благодарност му отдай честта, че дотук те е довел.
Назад не поглеждай вече, няма какво да промениш,
ти всеки ден си нов човек, вървиш към цели и мечти!
© Александра Василева Todos los derechos reservados