БЪДИ ЩАСТЛИВ
/ НА НЕЯ /
Камбанен звън и рокля бяла,
а ти до булката смутен пристъпваш.
На лицето ти усмивка вяла –
нова страница в живота си отгръщаш.
Щастлив си може би и щастие очакваш,
щастие и истинска приятелка до теб.
Дано така да бъде ти го заслужаваш,
нищо че превърна сърцето ми във лед.
Но сега за мене не говорим.
Сега си важен само ти.
Нека спомените да заровим
и да заживеем собствените си мечти.
Бъди щастлив със своето момиче,
а аз ще съм щастлива с друг.
На друг във вярност ще се вричам,
а ти бъди най-верният съпруг.
© Мими Иванова Todos los derechos reservados