22 nov 2015, 23:13

Бъди щастлива, здрава ми бъди 

  Poesía
450 0 2

на жена ми:
Честит Рожден Ден, Нуши!


По-много бяха слънчевите дни.
Понякога нормално, дъжд валеше.
Животът е море с безброй вълни.
Не всичко светъл ден е. Има вечер.


По празниците толкова далеч,
но общите ни мисли, ни прегръщат.
Крепи ни здраво нашият завет -
любов да грее в топлата ни къща.


Твоят ден, ще отбележа сам,
но духом ще сме всички, точно зная.
Чрез мислите си, всичко ще ти дам,
а то е много в малката ми стая.


Едно сърце препълнено с любов.
Насочени към тебе нежни мисли...
Ще се преборим с тоз живот суров
и за сина ни всичко ще пречистим.


И нека по житейските следи,
цветя поникнат за да ни разказват.
Бъди щастлива, здрава ми бъди.
Останалото всичко е доказване.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??