БЪЛГАРИЙО
Българийо мила, Българийо свята,
за нас си ти всичко - една на земята!
Родина си мила, родина си драга
и с кръвта на борците за Свобóда залята.
Поробена първо от чуждите орди,
изстрадала много дори за други народи,
ала останала горда и несломима -
затуй си ти наша мила Родина!
Пред теб се прекланяме, Българийо свята!
И глави свеждаме долу,
и отдаваме почит отново!
И пазим в ума си, в сърцата, в душата - чедата твои,
отдали живота,
за да бъдем днес ний свободни!
❤
Sis Rivo
© Силвия Рашева Todos los derechos reservados