И колкото далече да отивам,
сърцето ми ще бъде вечно там -
прегърнало Родопа и Пирина,
и Рила, Странджа, родния Балкан.
И колкото и дълго да ме няма,
аз винаги ще се завръщам там -
когато само обич ми остава,
на вас ще избера да я раздам.
Във пламъка на моята родина
и в този неин неугасващ чар,
заклевам се, че вечно ще ме има
и винаги ще се завръщам там.
© Мария Todos los derechos reservados