Рус руснак съм аз
гордея се с това,
това което ни обединява е студената война,
заедно се борихме за нашата свобода,
съюзници сме били,
отдавна сме се сдобрили
на Балканите сме се родили
да се гордеем със нашите родини.
© С Todos los derechos reservados