31 oct 2011, 10:28

Бълнуване 

  Poesía » De amor
676 0 6

Сякаш някога съм те сънувала.

И сякаш бил си само сън.

Наяве бях ли в тебе влюбена?

И бях ли с теб... или не съм?

И късно ли съм се събудила?

И късно ли това разбрах,

че топлината е била заблуда -

кладял си огън, а пък аз горях.

"Какво съм днес?", ще се запитам.

Купчина пепел или дим?

А ти палач ли си, или учител?

Взаимно трябва ли да си простим?

А как ли вятърът промяна носи?

Кажи защо? Къде? Кога?

Ще експлодирам от въпроси!

                           ... А може би все още спя...?!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??