Две бързи бири,
две бързи цигари.
(на другата маса:)
Две бързи целувки
(като бързи шамари)
главата ми мятат назад.
И сълзи във очите ми
бързат -
сякаш река е преляла
от обич,
без бряг.
Тази вечер не бързай
за целувките чужди!
Поспри!
Нека бавно целуваш -
по-бързо ще преболи!
© Милена Николова Todos los derechos reservados