7 dic 2012, 19:06

Бюджет 2013г. 

  Poesía » Civil
369 0 1

Бюджетът за тях ще е фаталистичен,

а те наричат го реалистичен.
Коланът пак ще се затяга.

Пак ще стигнем до просешка тояга.

Ами направо държавата да закриват.

Те и без това систематично я затриват.

Всичко в нея тотално се съсипва.

С такъв бюджет Дянков стрихнин ни сипва.

Като сте овце, пак го изберете.

Той само това и чака - да мрете. 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вярно и какво? Поезия... Българският народ има поговорка - " Разбрала свиня от кладен4ова вода"...
Propuestas
: ??:??