Търси ме в бюро "изгубени вещи".
Само предмет бях за теб.
С мен
си игра както пожела
и остави ме на гарата сама
да чакам следващия влак -
без гари и без линии, без път, на никъде не води този влак...
И кой ще ме посрещне с очакване,
кой ще ме разпознае
в този раздран и ненужен багаж,
който носи само самота.
© Софийската Софиянка Todos los derechos reservados