30 mar 2013, 11:23

* * * 

  Poesía » Otra
356 0 0

в погледа ти нещо ще открия

и нещо истинско в миг

ще преобърне

сегашната ни тревога

и пак ще е различно

и пак ще е с надежда

и пак ще е път...

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??