Шепот, лек, дрезгав глас.
Глас, истински, въздействащ.
Усмихване, очи, искрени, очакване.
Изчервяване, невинно, думи.
Устни, жадни, потрепващи, нежни.
Длан, силна, пръсти, докосване.
Желание, горещо, лава, огнена.
Червено, дихание, страст.
© Без име Todos los derechos reservados