3 nov 2009, 22:40

*** 

  Poesía » De amor
389 0 1

* * *

 

Проревнувах.

         Впоследствие – ни-що!

Даже ти ревността не усети,

че захвърлих ключа във огнището  

този,

         с който затворих сърцето

за интриги,

         сплетни,

                   крамоли,

гдето само отрова събират.

И за думи,

         от които боли,

а след тях

         Любовта

все умира...

 

Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??