Obra no adecuada para menores de 18 años
Хари: На тронът цар е достолепно седнал
и жезъл от сапфири той държи.
В утро конят гривест той възседнал,
живот раздава, взема и глави.
Христо: Седнал е удобно в трона си студен,
изграден върху човешките души!
Грешките не си признава.
Цар все пак е!
Дори в Спасителя не вярва,
но като сънува кръста,
защо ли нощем се потѝ..?
Хари: И няма власт над неговите дни,
за поданици вечен господар.
Монарх всесилен на безброй земи.
Роден във пурпур. Роден е Цар.
Христо: Сега е в силата си,
но Спасителят внимателно
го наблюдава!
Сега е Цар, но утре с камъни ще го пребият.
И кучета ще лижат от кръвта му
тъй отровена!
Хари: За него хората са мравки черни
и той не гледа в златните ботуши.
На вечер пирове, жени неверни.
Прасе ще изяде, бокал пресуши.
Христо: Ще отмине таз илюзия
и Исуса ще целуне
(даже и под кръста).
С удоволствие му пожелавам
да се прероди във 21 век
и да види щерка си на
ОКОЛОВРЪСТНОТО!
/Съвместно сътворено от Хари и Христо/
.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados