12 ago 2009, 10:40

Царева поляна 2 

  Poesía » Otra
851 0 30

 

Тук са сочни плодовете -

дар са от градински рай.

Еликсир са дъждовете,

а просторът няма край...

 

 

Тук е огнена луната,

въздухът - кристалночист.

Нежни щурчови сонати

славят влюбената вис.

 

 

Синевата е засмяна,

изгревът - сърце тупти.

Тук е Царева поляна -

свят реален от мечти...

 

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??