20 mar 2008, 23:50

Carpe Diem (Улови мига) 

  Poesía » Filosófica
719 0 0
	Когато пътя търсиш напосоки,
А сам се луташ в хаос от следи,
Разтвори пред духа си врати по-широки,
Попитай сърцето за твойте мечти.
Един живот на теб е отреден.
Дай му порив и криле, не стой.
Изправи се, даже победен.
Едно слънце прогонва сенки безброй,
Мигът ти трябва да е уловен.

© Антоанета Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??