25 nov 2020, 8:47

*** 

  Poesía
412 1 4

Странно е времето днес.
Обърква на всички ни сметките.
И глупците са само щастливи!
 
Животът, вироглав е обаче!
Жените са прелестни, както винаги.
А светът е увит по COVID.

© Минко Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??