И понеже съм сама,
а пак е Коледа,
реших де те измисля, ей така,
поне за малко да сгрея измръзналата ми вяра…
Спомних си всяка мила дума,
всеки жест, носещ любов,
и сълзите мои преродиха се
и бавно разтопиха
вкочаненото сърце.
© Лора Todos los derechos reservados
страхотно стихче си написала
много прегръдки от мен