Как да открия любовта,
как да се спася от самотата?
Има ли рецепта за това,
или всичко е в ръцете на съдбата.
Кой ще ми отвори входната врата
на сърцето свое чисто -
да се слеем заедно като сълза,
да открием хоризонти бистри.
Искам да побързаш, принце мой,
избави ме от мъчителното чакане,
подари ми небосвода свой,
за да изживея щастието си.
© Ели Todos los derechos reservados