Днеска Цачева е моята муза.
Тя е кат Горгоната Медуза.
Първо беше комунистка,
после стана герберистка.
Зле е тя с ума си.
Само бисери ги ръси.
И след поредната глупост абсурдна
прави се тя на културна.
© Георги Todos los derechos reservados